Welkom

Debbie Jenner Pilates CompanyDe Pilates Company is opgericht in het jaar 2000 en staat sindsdien onder leiding van bewegingsdeskundige Debbie Jenner. Zij is gespecialiseerd in het geven van opleidingen en workshops voor (aspirant) instructeurs en fysiotherapeuten.

Zie ‘Teacher Training’ voor het aanbod van trainingen en cursussen in 2020. Gezien de huidige situatie zal Debbie voorlopig bijna alle workshops live en online geven via een professioneel webconferencing systeem. Daar heeft zij al 10 jaar ervaring mee. Deze workshops en opleidingen worden in het blauw aangegeven onder ‘Teacher Training’. Wij willen daarbij iedere deelnemer zoveel mogelijk persoonlijke aandacht geven. Daarom bestaan de groepen uit slechts enkele personen per keer. Binnenkort biedt Debbie ook lessen via video’s aan voor consumenten die nu thuis zitten.

Voor meer informatie over wie wij zijn en waar wij voor staan, zie de ‘Over Pilates Company‘ rubriek op deze site.

Debbie’s blog

Debbie is weer begonnen met haar Engelstalige blog ‘Reform, Refresh, Relax‘, waarin ze haar uitgebreide kennis en ervaring als bewegingsdeskundige met iedereen wil delen. Ook zal ze je zo nu en dan verrassen met een heerlijk gezond recept of andere leuke gezondheidstips.

Bovenaan rechts op deze pagina staat een formulier om je e-mailadres in te vullen, waarmee je op de hoogte wordt gehouden zodra er een nieuwe blog of vlog is verschenen*. Rechtsonder is het mogelijk om je in te schrijven voor de Nederlandstalige nieuwsbrief van Pilates Company.

Pilates Company wenst iedereen goede gezondheid toe!

Debbie Jenner Pilates Company
Debbie Jenner | Foto: ©Kasper van ‘t Hoff