Pilates Company Matwork Level One

Pilates Company Matwork Level One
Duur: 5 + 2 dagen in Nederland, of 10 + 4 sessies live, online.
Prijs: € 850,- +  €45,- (examen)
Data: In Nederland: 12, 19, 26 maart en 2 en 9 april 2022
Tijden: In Nederland: zaterdag 13.00-18.00
Locatie: Best, Brabant*, of live online.

Debbie Jenner Pilates Company
Erkend door de BGN

De Pilates Company Matwork Level One opleiding behandeld grondig de basis van de Pilates methode. Je krijgt veel inzicht in het ontstaan van, en in de theorieën achter de methode. Je leert de basistechnieken en hoe deze duidelijk over te brengen en toe te passen in een groepsles. Verder is er in onze opleiding veel aandacht voor de techniek van het lesgeven (didactiek): hoe je een les samenstelt en hoe je aanpassingen kunt maken voor klanten die dat nodig hebben. We werken in kleine groepen om voldoende aandacht te kunnen geven aan ieder cursist. Deze opleiding is geaccrediteerd door de BGN.

De opleiding duurt 7 dagen, de eerste 5 dagen zijn aaneenvolgend. Dit kan online zijn in meerdere korte sessies, of live en fysiek in Amsterdam of in Best. Daarna ga je aan de slag met lesgeven. 

Na ongeveer 3 maanden kom je terug voor dag 6; Functionele Anatomie en dag 7; Teaching Skills en de punten op de ‘i’ zetten. Daarna plannen we een examen in met een gedeelte theorie en een deel praktijk. Wanneer je deze met positief resultaat afsluit ontvang je een certificaat. Hiermee ben je bevoegd om Pilates Level One matlessen te geven aan consumenten.
Vanaf het voorjaar van 2022 zullen wij onze online register van bevoegde instructeurs weer op de site introduceren. Om genoemd te worden in deze register zal je na de huidige Level One opleiding diverse vervolgworkshops verplicht moeten volgen, en een extra toetsing afleggen. Binnenkort volgt er meer informatie hierover.  

We bieden je als in je opleiding bent nog een aantal extra opties: het volgen van Pilateslessen om te werken aan je eigen vaardigheid. Je ontvangt 6 online lessen gratis van Debbie Jenner zelf. Deze zijn inclusief in je opleiding. Debbie woont in Engeland en zal deze lessen online verzorgen, zodat je er niet voor hoeft te reizen.

De andere opties zijn de mogelijkheid live lessen te volgen in aangewezen studio’s verspreidt door het land. Ons team van gediplomeerde Pilates ambassadeurs/coaches zijn zeer ervaren. Bij dezelfde studio’s bieden we je de mogelijkheid extra coaching sessies te boeken. Dat kan zijn voor je eigen vaardigheid of op het gebied van lesgeven.

*Best ligt centraal in Nederland, is makkelijk bereikbaar en ju kunt gratis parkeren.

> Klik hier voor het inschrijfformulier