Pilates Company Matwork Level One

Pilates Company Matwork Level One
Duur: 5 + 2 dagen
Prijs: € 850,- +  €45,- (examen)
Data: 12, 19, 26 maart en 2 en 9 april 2022
Tijden: zaterdag 13.00-18.00
Locatie: Best

Debbie Jenner Pilates Company

De Pilates Company Matwork Level One opleiding bevat de basis van Pilates. Je krijgt veel inzicht in de theorieën achter de methode, leert de basistechnieken begrijpen en hoe deze uit te leggen en toe te passen in een groepsles. Verder is er in onze opleiding veel aandacht voor de techniek van het lesgeven (didactiek): hoe je een les samenstelt en hoe je aanpassingen kunt maken voor klanten die dat nodig hebben. Deze opleiding is geaccrediteerd door de BGN.

De opleiding duurt 7 dagen, de eerste 5 dagen zijn aaneenvolgend. Dit kan online zijn in meerdere korte sessies, of live en fysiek in Amsterdam of in Best. Daarna ga je aan de slag met lesgeven. 

Na ongeveer 3 maanden kom je terug voor dag 6, anatomie en dag 7, Teaching Skills. Daarna plannen we een examendag in met een gedeelte theorie en een deel praktijk. Als je deze met positief resultaat afsluit ontvang je het certificaat. Hiermee ben je bevoegd om Pilates Level One matlessen te geven. Mocht je daarna verder willen specialiseren, kun je de vervolgtrajecten starten zoals deze op de site zijn vermeld.

We bieden je als in je opleiding bent nog een aantal extra opties, zoals Pilateslessen om te werken aan je eigen vaardigheid. Je ontvangt 6 lessen gratis van Debbie Jenner zelf. Deze zijn inclusief in je opleiding. Debbie woont in Engeland en zal deze lessen online verzorgen, zodat je er niet voor hoeft te reizen.

De andere opties zijn de mogelijkheid live lessen te volgen in studio’s door het hele land. Deze gediplomeerde Pilates instructeurs zijn zeer ervaren en bij ons aangesloten. Bij dezelfde studio’s bieden we je de mogelijkheid extra coaching sessies te boeken. Dat kan zijn voor je eigen vaardigheid of op het gebied van lesgeven.

> Klik hier voor het inschrijfformulier