Events

Debbie presenteert tijdens evenementen van anderen. Hier informatie en links naar de respectievelijke organisatoren van een Puur en Kuur weekend retreat in Zeeland in oktober 2020, en een Michael King Pilates evenement in Griekenland in mei 2020. Ook het nieuwe online-aanbod vind je hier, evenals op de pagina Teacher Training.

vrijdag 16 okt tot zondag 18 oktober 2020 – Pilates weekend in Domburg, Zeeland. Debbie en Nannet van der Ham verzorgen alweer voor de zevende keer een Pilates weekend in het luxe Badhotel Domburg. Voor het eerst dit jaar wordt het uitsluitend gehouden voor instructeurs. Voor meer info en inschrijvingen: binnenkort meer info hier verkrijgbaar.

22 tot 29 mei 2020, Revitalise – Kefalonia, Griekenland met Michael, King, Malcolm Muirhead, Debbie e.a.  Bij het inschrijven, noem mijn code RevitaliseDJ en ontvangt maar liefst £100,- korting (boek voor 31/12/19). Voor meer info en inschrijvingen: https://www.mkpilates.com/en/event/revitalise-2020

Live Online Summer School 2020. Binnenkort wordt een schema bekendgemaakt voor online opleidingen/workshops, die live gevolgd kunnen worden in de zomer van 2020. Sessies duren maximaal 2 uur per keer. De prijs zal lager liggen dan de rest van het aanbod omdat er minder kosten zijn. Meer informatie vind je hier.