Matwork docent opfris/update

Nieuw: Matwork docent opfris/update workshop
Datum: wordt verplaatst (nieuwe datum binnenkort bekend)
Duur: 5 uur (11.00-17.00 incl pauzes)
Prijs: € 99.-
Locatie: Amsterdam

Deze workshop is bedoeld voor Matwork docenten die lange tijd niet geweest zijn en die toch in aanmerking willen komen voor de nieuwe Matwork diploma, en die op de Register van bevoegde instructeurs willen vermeld worden.

Wij geven sinds 2000 opleidingen en workshops en er is veel veranderd in die tijd. Niet dat de methode veranderd is uiteraard, maar er is in de loop der tijd veel meer verdieping in hoe we lesgeven, de behoeftes van de klanten, de meest vaak voorkomende klachten, de manier van cue-en, van aanpassingen geven, van progressie toevoegen en meer.

Ben jij lang bij ons niet geweest voor evenementen, cursussen of workshops (binnen de afgelopen 3-4 jaar), of ben jij wel recent geweest en wil je gewoon een leerzame opfrisdag dan is deze workshop voor jou.
Het wordt een praktische sessie waar we vele onderwerpen onder de loeb nemen, en we zullen een typische matles doen anno 2023.

Het duurt van 11.00-17.00. We houden een lunch- en korte theepauze, maar het is belangrijk je de hele dag meedoet. Geef jij normaal les, dan hopelijk kan jij voor een keer vervanging zorgen, want je moet het eigenlijk niet missen.

> Klik hier voor het inschrijfformulier