DVD’s

Debbie Jenner Pilates CompanyDe video’s van de DVD’s Ground Control Pilates Methode® Level 1 en Small Balls-PILATES© zijn via deze pagina te bestellen en te downloaden.

De video’s zijn beschermd met een password. Je ontvangt na verzending van het bestelformulier een betalingsverzoek. Na ontvangst van € 5,- per video krijg je de toegangscode en de mogelijkheid om de video te downloaden voor offline gebruik. Onderaan deze pagina vind je het bestelformulier.


DVD – Ground Control Pilates Methode® Level 1

De Ground Control Pilates Methode® is Debbie’s zeer succesvolle basisopleiding. Inmiddels zijn duizenden instructeurs en fysiotherapeuten opgeleid in deze laagdrempelige en fundamentele methode.

Deze DVD is geen vervanging van de cursus, waarover je hier meer informatie vindt. Wel geeft de video je inzicht in wat je kunt verwachten mocht je de opleiding overwegen.
.

PCTV – Ground Control Pilates Methode® Level 1 DVD


DVD – Small Balls-PILATES©

Op veler verzoek Debbie’s Small Balls-PILATES© DVD online te koop en downloaden! In deze video diverse oefeningen door met de kleine opblaasbare bal (22 cm).

Werken met een bal geeft een extra dimensie aan een Pilates-matles; je kunt werken aan de mobiliteit van de wervelkolom en de bestaande matoefeningen uitdagender maken. De bal mag niet ontbreken in jouw arsenaal van Pilates mat-materiaal. Veel kijk- en meedoen plezier! Heb je zelf geen ‘officiele’ opblasbare bal, elk bal met ongeveer de maat 22-26cm is prima.
.

PCTV – Small Balls-PILATES© DVD


Ik bestel de video van de volgende DVD(‘s):

    Ground Control Pilates Methode® Level 1 DVD - €5,-Small Balls-PILATES© DVD - €5,-

    Factuuradres gelijk aan bovenstaand huisadres en/of e-mailFactuur sturen naar:

    Ik ga akkoord met de betalings- en annuleringsvoorwaarden (verplicht)