Eenmalig wildpluk workshop met Mevrouw Onkruid, Maaike Pfann!

NIEUW: Wildpluk workshop met Mevrouw Onkruid Maaike Pfann!
Duur: hele dag. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar
Prijs: € 99,- inclusief lunch
Datum: wordt evt in de lente van 2020 gehouden
Plaats: Ilpendam (vlakbij Amsterdam-Noord)

Maaike1

Laat ons weten of je interesse hebt in deze workshop. We kunnen dan kijken of we in de lente van 2020 een dag kunnen inplannen.

Maaike is bekend als Mevrouw Onkruid! Zij is ook yogadocente. ‘Wildplukken’ wordt steeds belangrijker gevonden als het om een gezonde voeding gaat, en is een heel interessant onderwerp. Leer ook de medicijnal eigenschappen van planten, bloemen en onkruid. En stel zelf je eigen lunch samen! Het wordt een leuke dag voor degene die bezig is met hun gezondheid, en een leuk dagje uit voor jouw klanten/vrienden!

Maaike Maaike: Je wordt ontvangen met kruidenthee en iets lekkers. Ik neem je mee op speurtocht naar vergeten groenten en eetbaar onkruid in mijn eigen ‘permacultuur’ tuin. Je leert ongeveer twintig eetbare en/of geneeskrachtige planten, bessen en/of bloemen kennen en proeven. Welk deel van de plant is op welke manier bruikbaar? Ik vertel verhalen over de geschiedenis van de plant, het medicinale gebruik vroeger en de practische bruikbaarheid nu.  We bereiden en delen samen een eenvoudige wilde lunch. En in de middag maak je zelf een kruidentinctuur, elixer, zalf, kruidenolie.

Voor vragen, neem contact op.