We zijn er weer!

Het is een hele tijd geleden dat ik ‘ge-Blogged’ hebt! Daar komt binnenkort verandering in. Als je ‘nieuw’ bent – deze Blogs zijn in het Engels. Ben je instructeur en wil je de Nieuwsbrief ontvangen (Nederlandstalig) dan moet je terug en op de Home Page naar beneden scrollen; rechtsonderin zie je een veld die je daarvoor in moet vullen. En nu verder in het Engels want jij bevindt je in de Blog afdeling!

Its been a long while since I last Blogged! That will be changing very soon. Now we’re all more of less housebound-ish I shall have possibly more time to – besides teaching online and making soaps, candles and other things – get my head together and Blog/Vlog! And it will be in English as I know there are a few Anglophiles signed up to the Blog section of the site.

So watch this space…!

X

Debbie

 

One thought on “We zijn er weer!

  1. Monique Lindeboom-Moolenaar

    Hai Debbie, dank je wel voor je nieuwsbrief. Ik heb het liever in mijn voertaal Nederlands.
    Thank you for your posts in English, but I prefer it in Dutch.
    Hartelijke groetjes,
    Monique

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.