Teacher Training

Pilates Company houdt een korte zomerpauze. We zijn achter de schermen bezig met het herstructureren van de opleidingen en workshops, om over enkele weken met vernieuwde trajecten te komen. Deze trajecten worden gegeven door een internationaal team van docenten (Nederlands sprekend) en coaches, verspreid door Nederland en buiten de grenzen. Een deel van de workshops zal live online gegeven worden en een deel live in Nederland, zodra de seinen op groen staan.

In een notendop de vernieuwde trajecten:

  • Matwork Moderne Pilates & de Klassieke versies, inclusief tientallen onderwerpen als functionele anatomie, met klein materiaal leren werken, introductie tot alle apparatuur, bijzondere doelgroepen, personal training en veel meer. Het eindresultaat is een diploma voor Matwork Instructeur en melding in een register op de website.
  • Pilates-Apparatuur incl. Reformer, Tower/Cadillac, Springboard, Chair, Barrels & Spine Corrector. Het eindresultaat is een diploma Studio Instructeur en melding op de site.
  • Matwork Refresher – overbruggingstraject voor instructeurs die jaren geleden door ons zijn opgeleid maar lange tijd niet meer geweest zijn. Ook voor instructeurs van andere opleidingen die de basis hebben, maar die meer willen leren. Het eindresultaat is een vernieuwd diploma en melding op de site.

Degenen die zowel de volledige Matwork en volledige Studio reeks afronden krijgen daarvoor een diploma en melding in een exclusief register op de site

Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer de nieuwe trajecten worden gepubliceerd en de planning voor 2021-2022 klaar is, schrijf je dan in voor de Nieuwsbrief. En de live, Online lessen gaan wel door de hele zomer.