Pilates Springboard Opleiding

Pilates Springboard

Duur: 4 basisdagen in Best met Manon, plus examen in Best.
Prijs: € 595,- plus examen €75,-
Data: binnenkort bekend
Tijden: 11.30-15.30
Plaats: Best (NB). Als je in het bezit bent van een Springboard is het mogelijk de opleiding online te volgen.

Springboard Pilates is de ideale oplossing voor instructeurs die graag in groepsverband apparatuurlessen willen gaan aanbieden, maar het budget missen om een aantal Reformers direct aan te schaffen. Wij verkopen de apparatuur zelf niet, maar kunnen je direct in contact brengen met de leverancier, die op de hoogte is van onze opleiding.

Groepslessen met Springboard zijn ook voor de klanten aantrekkelijk omdat ze (bijna) personal training krijgen, maar voor een coulanter bedrag dan een 1 op 1 training. De klant kan laagdrempelig kennismaken met de Pilates apparatuur.

Het Springboard wordt bevestigd aan een muur en daar zijn tientallen oefeningen mee mogelijk. Er kan gewerkt worden aan de kracht, flexibilieit of mobiliteit van de klant. De resultaten zijn verbluffend en het werkt verslavend! 

De basisopleiding is verspreid over 5-dagen. De opleiding is alleen toegankelijk voor opgeleide Matwork instructeurs. Daarnaast is het een voorwaarde dat je vooraf aan de opleiding minimaal 2 lessen Springboard bij Manon volgt*. Dit is om zelf een Springboard les te ervaren en om te zien of je aanvullende instructie nodig hebt buiten de 5-basisdagen.

Na de opleiding gaat men zelf aan de slag met lesgeven en wordt er op een later tijdstip een examen afgelegd. Dit is om de kwaliteit van de opleiding te waarborgen.   

De Pilates Company is het eerste opleidingsinstituut in Nederland dat een Springboard opleiding aanbiedt.  De opleiding wordt verzorgd door Manon Thoonen in samenwerking met Debbie Jenner.

De Pilates Company verkoopt de Springboard apparatuur niet.

*Instructeurs die al met apparatuur werken kunnen in overleg de lessen evt overslaan. 

> Klik hier voor het inschrijfformulier