PC mini-Conventie 2022: Inspirational Workout Day

Pilates Company mini-Conventie 2022 VOL*

Inspirational Workout Day met Michael King e.a.
Prijs: €85,-
Datum: zondag 2 oktober
Plaats: Amstelveen
Meer over sessies en indeling van de dag

*We beginnen een reservelijst – mocht iemand die ingeschreven staat bijtijds afzeggen/niet bijtijds betalen heb je misschien nog kans!

Wij gaan op zondag 2 oktober een Inspirational Workout Day LIVE in Amsterdam organiseren, onze PC mini-Conventie voor 2022.

De ‘line-up’ van de workout docenten is geweldig – Michael King, Manon Thoonen, Ellie Doppenberg en Anneke van ‘t Wout.
Wij hebben door het verplaatsen van de conventie naar een andere locatie, het aanbod iets moeten aanpassen en Debbie Jenner zal aanwezig zijn, maar als organisator en spreker – wil je een les van haar geeft zij altijd nog wekelijks 3 lessen online. Sara Smits van Oyen zal een lezing aanbieden via een online link die na de conventie voor deelnemers beschikbaar zal zijn. En wij hopen in het voorjaar van 2023 nog zo een dag te organiseren waarbij ook Nannet van der Ham aanwezig zal zijn. Door familie omstandigheden zal Nannet 2 oktober missen.

Het wordt een inspirational dag vol workouts over diverse bruikbare onderwerpen.

Debbie is in de 80’er jaren begonnen met het organisatie van toen aerobic conventies en evenementen. Later in het begin van de 2000’s stapte ze over naar het organiseren van Pilates en Yoga conventies. Ze verheugt zich erop na jarenlange stilte weer een dag te organiseren voor de leergierige instructeur!

Hier korte bio’s over de Presenters:

Michael King heeft bijna geen introductie nodig. Michael staat al jaren aan de wereldtop en reist het aardbol af om zijn inspirerende workshops en lessen te geven. Hij begon met een Pilates studio in de jaren ’80 in Londen, is later naar Amerika verhuisd met de Houston Ballet, maar is uiteindelijk in Hollywood terecht gekomen waar hij aerobiclessen gaf.  Eind 90’er jaren is hij terug verhuisd naar Engeland waar hij zijn Pilates Institute begon. Inmiddels is hij werkzaam onder Michael King Pilates en woont in Athene. Michael was toen in Nederland toen de allereerste lockdown inging in 2020 en verheugt zich nu op zijn terugkeer onder andere omstandigdheden!


Debbie Jenner is begonnen is in het jaar 2000 met het geven van Pilatesopleidingen en workshops nadat zij- aangemoedigd door Michael, en Ton Voogt en Michael Fritzke- haar aerobicschoenen voor eens en voor altijd ophing en Pilates introduceerde in Nederland. Ze had in 1981 aerobics al geintroduceerd gevolgd door allerlei trends als Step en Street Dance dus was al bekend als bewegingsexpert. Inmiddels woont ze al 10 jaar in Engeland, runt Retreats, maakt natuurzepen en kaarzen en heeft een vakantiehuisje in haar tuin staan!

Debbie Jenner Pilates Company

Manon Thoonen geeft sinds 2005 Pilates. In de begin jaren heeft zij dit gecombineerd met het runnen van een balletschool in Best, Brabant, maar later besloot helemaal voor Pilates te gaan. Ze is net verhuisd naar een nieuwe ‘stand-alone’ Pilatesstudio in Best na jarenlang samen met haar man die een fitnesscentum had in hetzelfde pand te hebben gezeten.  Manon verzorgt diverse workshops voor de Pilates Company en heeft samen met Debbie de Springboard opleiding ontwikkeld.


Ellie Doppenberg begon al in 2005 met het volgen van alle Pilates Company opleidingen en workshops, is in 2008 ook Stott Pilates opleidingen gaan volgen en geeft in de regio Amersfoort op diverse plekken haar goedlopende, populaire lessen.  Ze fietst van locatie tot locatie (100km per week) en geeft met enorm veel plezier les, waar een groot deel van de klanten al van het eerste uur zijn. Als dat niet iets zegt over haar kwaliteiten en vriendelijke aanpak…

Anneke van ‘t Wout is sinds 2008 eigenaar van Pilates Studio Groningen. Nadat ze ons Pilates-MAX opleiding volgde had ze en mooi pand met 3 studio’s gevonden en sindsdien heeft ze veel success geboekt met haar mat-en vooral apparatuurtrainingen. Noodgedwongen door de Covid-situatie is ze verhuisd naar een kleinere pand, maar niettemin geniet ze van evenveel success als voorheen. Anneke deelt graag haar inmiddels 14 jaar ervaring als studioeigenaresse.

De Canadese Sara Smits van Oyen is een IAWP-certified wellness coach, oprichtster van Sarai Wellness, en de bedenker van ‘From Wilted to Thriving™ Coaching Program’. Zij is ook Pilates-instructeur.
“Inspired by the transformational impact of breathwork and mindfulness on my own personal struggle with anxiety, I stepped away from 30 years in the Corporate world.  I now support professional women who feel anxious and overwhelmed, move themselves up to the top of their priority list”.

Nannet van der Ham is een vrouw met een enorme lust for life en liefde voor mensen. Zij helpt vrouwen hun lichtere hoofd, lijf en leven te vinden door middel van boeken, workshops, retreats en coaching.
Nannet schrijft, organiseert workshops en begeleidt retreats waarmee zij duizenden vrouwen inspireert en motiveert om hun kracht te ontdekken, hun potentieel te ontwikkelen en om plezier te hebben. Nannet is ook al jaren Pilates-instructeur.

Update: door familie redenen zal Nannet waarschijnlijk afwezig zijn, maar wij loten een aantal van haar boeken op zondag!

Pilates Company mini-Conventie 2022: Sessies en indeling

.
.

> Klik hier voor het inschrijfformulier