Michael King weekend!

Michael King weekend 2020!
Duur: 10.00-16.30 uur

Prijs: voor de zat matdag €175,- p.p. Voor de zon apparatuurdag voor ervaren studio instructeurs €195,- p.p (slechts een paar plaatsen beschikbaar). Voor beide dagen €325,-

Data: 14 en 15 maart
Plaats: Amsterdam, Heemstede-Aerdenhout (zon).

IMG_6327Hij komt weer terug!

De zaterdag wordt weer een workout day met 4 verschillende workouts en de zondag zal een apparatuurdag zijn voor opgeleide en ervaren studio instructeurs.

Michael is presenter bij Pilates Anytime en staat al jaren aan de top van de internationale Pilates-scene. Hij doet niet anders dan de hele wereld rondreizen om zijn opleidingen en workshops te verzorgen. Je mag zijn bezoek niet missen. Hij is een man met een grote dosis humor die graag zijn kennis en ervaring deelt.

Debbie en Michael kennen elkaar al tientallen jaren, eigenlijk sinds hun jeugd in Engeland, toen zij tegen elkaar dansten tijdens wedstrijden, en later in het ‘aerobic tijdperk’ als presenters tijdens internationale conventies. Ze hebben sindsdien diverse keren nauw samengewerkt, niet alleen in de fitness/Pilateswereld, maar ook bij theaterproducties als choreografen.

Klik hier voor het inschrijfformulier