Reviews

Lian de Kok

In januari 2019 gestart met de cursus Ground Control-PILATES Level One. Met heel veel persoonlijke aandacht van Debbie Jenner heb ik enorm veel geleerd over Pilates en hoe dat over te brengen op anderen. Debbie ademt Pilates en dat heeft me enorm geïnspireerd om dit weer door te geven.

.
Neeltje van de Ruit

My Pilates Studio

In 2016 was ik opzoek naar een professionele Pilates opleiding. Tussen alle Pilates opleidingen die op het internet werden aangeboden viel mij Debbie Jenner met haar Pilates Company in het bijzonder op. Debbie was er al jaren mee bezig en dat was wat ik zocht. Iemand die zo dichtbij Pilates stond. Iemand met ervaring. Dus ik volgde de Ground Control-Pilates basisopleiding.

Het mooie van de Pilates Company is dat je als je eenmaal je basisdiploma hebt, je verschillende workshops kunt blijven volgen, van het leren werken met materiaal tot bijvoorbeeld Pilates voor senioren.

Debbie geeft de opleidingen met passie en weet waarover ze het heeft. De persoonlijke aandacht en de opleiding in kleine groepen beviel mij wel. Hoewel haar woonadres in de UK is blijft ze altijd voor je bereikbaar. Ook op afstand kan ze me professioneel begeleiden en adviseren. Ze staat altijd voor je klaar.

Inmiddels ben ik ook begonnen aan de apparatuuropleiding Refomer Max. Wat ik daarmee leer kan ik ook goed gebruiken om mijn eigen studio op te starten.

Ik kan de opleidingen en workshops van de Pilates Company aan iedereen aanbevelen. Ik ben blij dat ik Debbie ontmoet hebt!
.

Kitty Sanders

Chilates loopt bij ons erg goed. Mensen bezoeken trouw deze laagdrempelige les. Juist na een drukke dag (wanneer je eigenlijk het liefst op de bank neerploft) vinden mensen het heerlijk om even hun gedachten opzij te zetten en hun lichaam weer sterker, leniger en soepeler te maken. Vooral de ontspanning op het einde maakt dat de mensen weer fit en ontspannen de deur uitlopen. Vaak zijn de mensen dankbaar voor de fijne les, de uitdrukking op hun gezicht zegt mij genoeg.
.

Petra Bitterling

Ik heb de Pilatesopleiding gevold bij Debbie Jenner. Tijdens de opleiding heb ik geleerd hoe ik alle oefeningen op de juiste manier moet uitvoeren en overbrengen aan mijn leerlingen. Daarnaast gaf Debbie veel achtergrondinformatie die ik iedere les gebruik om iets meer over Pilates te vertellen. Ik heb geleerd over de spieren die we gebruiken bij Pilates en waar die goed voor zijn en dat Pilates gaat over beheerst en gecontroleerd bewegen. Zelf heb ik hier ook veel profijt van als ik Pilates beoefen. Debbie Jenner is een geweldige Teacher. Ze heeft veel know-how, is een fijne en zeer toegankelijke vrouw om les van te krijgen en geeft les met veel humor. Als je van plan bent een Pilates opleiding te gaan volgen dan beveel ik deze opleiding zeer aan!
.

Manon Fakkeldij
Studio 9 Pilates, Amsterdam

In mijn zoektocht naar een goede Pilates opleiding kwam ik terecht bij de Pilates Company van Debbie Jenner. Gezien haar jarenlange ervaring in de wereld van dans en beweging sprak mij dit erg aan. De opleidingen van Debbie zijn helder, toegankelijk en heel praktijkgericht. Ik ben begonnen met de Ground Control opleiding en heb mijn kennis later aangevuld met een groot deel van haar aanvullende workshops, allemaal zeer bruikbaar om aan de slag te kunnen als Pilates docent.

Inmiddels ben ik de trotse eigenaar van mijn eigen Pilates studio in Amsterdam Oost/Watergraafsmeer en ervaar nog dagelijks het profijt van de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleidingen bij Debbie. Regelmatig vul ik deze aan met haar steeds vernieuwende workshops en aanvullende opleidingen. Ik kan iedereen die zich wil verdiepen in Pilates of plannen heeft les te gaan geven de opleidingen van harte aanbevelen.
.

Lisa Gardiner
Pilates docente, Amsterdam

Pilates is my passion which I first introduced into my life fifteen years ago. After having two kids, and following several instructors, I picked it up again, 5 years ago;  I knew that this was my new direction in life. I wanted to give to other people what Pilates had given to me.  Being a native English speaker living in the Netherlands, I surfed the net and came across Ground Control-Pilates taught, like me, by a native English living in the Netherlands. Why not I thought! Best decision so far… in the short time that I’ve got to know Debbie I’ve learned even more than I thought I already knew. Her courses are fun, friendly but more importantly, educational. She gave me that confidence that is needed when opening a new door. To be yourself! Not only has Debbie given me the opportunity to teach,  but I still continue to learn from her with her extra workshops. I highly recommend Ground Control Pilates.

(Footnote: De opleidingen worden in het Nederlands gegeven.)
.

Diana Dekker
Dans & Sport docente in de Fysiopraktijk Sint Pancras

Debbie Jenner; een ware ambacht vakvrouw. Ik was één van haar eerste leerlingen voor de opleiding Ground Control-Pilates docent. Ze leerde mij alle fijne kneepjes van het vak. Persoonlijk vind ik het erg fijn dat je haar mag mailen als je een vraag hebt. Inmiddels zijn we al vele jaren verder en heb ik meerder diploma’s gehaald bij de Pilates Company.  Alle opleidingen en workshops sluiten mooi op elkaar aan en kan jij je aanbod van lessen vergroten. Een mooie bijkomstigheid is dat het les geven voor jezelf ook leuk blijft, en je leert weer nieuwe kneepjes van het vak.

De Pilates Company is een NO-nonsens bedrijf, het is zoals het is, SUPER.
Dank je wel Debbie voor alles wat je mij hebt geleerd.