Chilates

Chilates©
Duur: 1 Introductiedag en daarna 4 dagen verspreid door het jaar* (6 online sessies)
Prijs: € 395,-
Data: Dag 1 intro: neem contact over op* Herfst: di 7 nov    Winter: di 12  dec   Lente: di 4 maart    Zomer en nazomer 2024: binnenkort bekend
*u kunt starten wanneer het u uitkomt.

Tijd: 13.00-15.00
Plaats: Online met Debbie

* Je kunt na het volgen van de eerste 2 dagen al aan de slag met lesgeven, of na de eerste 4 online sessies.
Mocht je de Intro missen kunnen we apart afspreken.

IMG_3341 verkleind

Chilates© by Debbie Jenner

Chilates is een body-mind inspanning-ontspanning formule die helemaal in onze huidige samenleving past, waar overmatige stress, overvolle agenda’s, en ziektes heersen.

Chilates is een fusie van Ground Control-PILATES©, Tai Chi, Chi Gong en Yoga, en zorgt voor een ‘über-gezond’ lichaam en geest. De nadruk ligt op preventie, klachten en ongemakken; allemaal op een verantwoorde en onderbouwde wijze.

Chilates is een laagdrempelige formule en is toegankelijk voor iedereen. Naast de fysieke aspecten spelen de meer intrinsieke factoren van gezondheid een rol – de invloeden van de ‘mind’ en emoties op de gezondheid – het gevoel van eigenwaarde en het geluk. Je kunt ook een speciaal Second Spring Chilates© programma maken voor de iets rijpere wezens onder ons.

Deelnemers moeten opgeleide Pilates-instructeurs zijn. Om gecertificeerd te worden ondergaat men een toetsing en zal men een eed afleggen om de kwaliteit van het concept te bewaren.

Chilates is een les waarin Pilates de basis vormt, maar waar het benaderd wordt vanuit een oosterse wijze, met de uitwerking op de meridianen, organen en emoties. Bij Chilates wordt er ook gewerkt aan de flexibiliteit en de mobiliteit. Er is ook een deel ontspanning, iets wat ontbreekt in de Pilates methode.

Bij GC-P worden de oefeningen meer bekeken vanuit louter het fysieke aspect, en er zit geen ontspanning bij. Ook ontbreekt er een deel gewijd aan flexibiliteit/mobiliteit. En het verschil met Debbie’s original Relaxercise is dat er in Relaxercise geen Pilates verwerkt is. Chilates is een vervolg en aanvulling op GC-P en Relaxercise, voor instructeurs die meer diepgang willen bieden.

De prijs voor de Chilates-opleiding is € 395,- Dit is inclusief boekwerk, logo, promotionele teksten en beeldmateriaal.

> Klik hier voor het inschrijfformulier